Trädgårdsanläggning

Från design och växtförslag till skötsel, beskärning och röjningsarbete, vi leder er hela vägen.

Växtservice

i Väst

Vår park- och trädgårdsavdelning riktar sig mot privata företag och offentliga beställare i Västsverige.

Under många år har vi byggt upp en avdelning som besitter stor kunskap inom naturvård och är flitigt anlitade av nöjda kunder i Göteborgsområdet. Och vi vågar påstå att Anlab är ett komplett mark- och anläggningsföretag tack vare vår avdelning för trädgårdsanläggning.

Kronan på verket, vår trädgårdsavdelning

Våra kunskaper inom naturvård sträcker sig från nyetablering och restaurering av biologiskt gynnsamma miljöer, såsom slåtterängar, till selektiv röjning i igenväxta naturmarker.

Vi erbjuder tjänster inom beskärning och trädvård, och har gedigen erfarenhet av trädplantering i stor skala. Våra design- och växtförslag anpassar vi helt efter den aktuella platsen samt kundens behov och önskemål, och vi sköter hela planteringsprocessen. Våra utbildade trädgårdsmästare säkerställer hög kvalitet och genomför noggrann besiktning av växter.

Inom yrkesbedömning använder vi oss av TCYK-standarder och erbjuder yrkesvalidering enligt OCN-metoden för yrkesbevis 1. Vi hanterar all typ av grönyteskötsel, och i samarbete med partners bekämpar vi även invasiva arter. Dessutom tar vi hand om övriga röjningsarbeten och mycket mer.

Kontakta oss gärna om ni har funderingar kring trädgårdsanläggningar. Men notera att vi inte vänder oss till privatpersoner utan enbart till företag och organisationer.

Vad säger våra anställda?

Sara Mattsson arbetar med trädgårdsanläggningar på Anlab Väst. När vi når henne är hon ute på ett skötselområde i en BRF där vårstädningen är i full gång. Vi frågade henne vad hon uppskattar med Anlab.

”Det bästa med mitt jobb är samarbetet med mina kollegor, men också friheten och det egna ansvaret. På Anlab uppmuntras jag att ta egna initiativ och det ges även möjlighet att gå utbildningar så man kan bredda sin kompetens. Det är något jag uppskattar och som gynnar våra kunder.”

Vad kan vi göra för er?

Anlab Väst -

Huvudkontor Göteborg

Bäcktuvevägen 6
417 49 Göteborg
031-742 55 00
info@anlab.se

Anlab Väst -

Lokalkontor Trestad

Gustaf Mattssons väg 2
451 50 Uddevalla
031-742 55 00
info@anlab.se

Anlab Öst -
Lokalkontor

Fiskhallsvägen 16, 1 tr
120 44 Årsta
0709-65 24 45
info@anlab.se