Om oss

Vi är din stabila anläggningspartner som värnar om våra kärnvärden och våra effektiva beslutsvägar. För dig finns vi alltid nära.

Ett lokalt mark- och anläggningsbolag

Anlab strävar efter att vara den självklara partnern för varje samhällsbyggare i Västra Götaland, delar av Halland och Stockholmsregionen genom att erbjuda hållbara mark- och anläggningsarbeten till bygg- och industriföretag, offentlig verksamhet och fastighetsbolag.

Vår vision:

I hjärtat av vår verksamhet ligger visionen om en framtid där innovation, lönsamma affärer och hållbarhet går hand i hand. Genom att omfamna ny teknologi och nytänkande strävar vi efter att leda utvecklingen mot mer hållbara entreprenader.

Visste du att…?

  Vi startade vår verksamhet i Torslanda 1966

  Vi har ca 90 medarbetare sammanlagt i Väst och Öst

  Vi har en medarbetarnöjdhet på 4,7 av 5 enligt vårt senaste medarbetarindex

Hållbarhet i fokus

Anlab ska bidra till ett hållbart samhälle genom att integrera hållbarhetsarbetet i alla delar av verksamheten. Vi strävar efter att vara ledande inom branschen och skapa ett samhälle med en miljömässig, social och ekonomisk hållbarhet.

Ni kan vara trygga med att vårt arbetssätt och våra strategier är noggrant grundade i vår affärsplan och i våra långsiktiga mål. 

Våra kärnvärden:

Nyfikenhet.

Vi är intresserade och engagerade i våra kunder, kollegor, projekt och i samhället vi verkar i. Vi berikas och utvecklas av ny teknik, nya arbetssätt, nya erfarenheter och nya möten.

Långsiktighet.

Vi arbetar affärsmässigt och enligt god affärssed. Vi ska bidra positivt i de orter där vi verkar och våra projekt ska vara lönsamma och hållbara för att bidra till fortsatt utveckling av företaget och samhället.

Närhet.

Samverkan och engagemang genomsyrar allt vi gör. Vi tar hand om varandra, hjälps åt och samarbetar för att uppnå det bästa resultatet.

Trygg och stabil ägare

Anlab ingår i den familjeägda koncernen AB Gullringsbo Egendomar som har ett långsiktigt ägarperspektiv och en trygg och stabil ekonomi. I koncernen ingår även Svenska Hus, MVB, Forestry, Wangeskog Hyrcenter, Novi Real Estate och Munkbron Finans – bolag som alla grundats av entreprenörer och bedrivs med familjebolagskänsla. Gullringsbo Egendomar är en av Sveriges största icke börsnoterade eller institutionellt ägda bygg- och fastighetskoncerner.

Gullringsbo

Vad säger våra anställda?

Sedan hösten 2023 arbetar Lucas Claesson Sornicle som kalkylingenjör på Anlab Väst. Lucas kan berätta hur övergången har varit från studierna på Chalmers.

”Jag har fått möjlighet att lära mig mycket här. Genom nära kontakt med leverantörer och de erfarna kollegorna får jag värdefulla tips och insikter om detaljer i produktionen, vilket stärker mig i mitt arbete. Något jag uppskattar här är de tighta relationerna mellan alla på företaget, från VD till yrkesarbetare och platschefer.”

Anlab Väst -

Huvudkontor Göteborg

Bäcktuvevägen 6
417 49 Göteborg
031-742 55 00
info@anlab.se

Anlab Väst -

Lokalkontor Trestad

Gustaf Mattssons väg 2
451 50 Uddevalla
031-742 55 00
info@anlab.se

Anlab Öst -
Lokalkontor

Fiskhallsvägen 16, 1 tr
120 44 Årsta
0709-65 24 45
info@anlab.se