Entreprenad

Genom en unik kombination av gedigen erfarenhet och innovativt tänkande tar vi oss an våra kunders behov, från den inledande projekteringen och planeringen till den sista finishen av ytorna.

Robusta mark-
entreprenader

Vi på Anlab är specialister inom mark- och anläggningsprojekt och verkar i Västra Götaland och i Stockholm genom våra två regionala bolag, Anläggningsbolaget Väst AB och Anläggningsbolaget Öst AB.

Vår expertis omfattar anläggningsarbeten för såväl byggnader som utemiljöer och inkluderar schaktning, grundläggning, bergarbeten och finplanering. Våra återkommande kunder är bygg- och fastighetsbolag, industriella aktörer och offentlig verksamhet.

Skräddarsydda lösningar

Letar ni efter någon med erfarenhet av partneringprojekt och som har utvecklat starka och förtroendefulla relationer samt en djup förståelse för samarbete och gemensamma mål? – Då har ni kommit rätt!

Dessutom har vi byggt upp ett omfattande nätverk av leverantörer och underentreprenörer för att kunna erbjuda skräddarsydda helhetslösningar för våra kunder.

Vad säger våra anställda?

Joakim Englund arbetar som platschef på Mark & Anläggning, Anlab Väst. Vi bad honom förklara varför kunder väljer att anlita just Anlab i denna bransch med hög konkurrens.

”Vi blir ofta anlitade tack vare vårt stora engagemang gentemot våra kunder och våra projekt. Samtidigt är det nödvändigt för oss att vara prisvärda, särskilt med tanke på att vi ofta deltar i offentliga upphandlingar där priset är avgörande. Våra kundrelationer är av yttersta vikt för oss, och den ömsesidiga uppskattningen mellan oss och våra kunder är ett tydligt bevis på detta.”

Tommy Mattsson, entreprenadingenjör på Anlab Öst, har lång erfarenhet i branschen och har varit anställd hos oss sedan 2022. Vi får höra vad han tycker kännetecknar Anlab som arbetsplats.

”Här har man möjlighet att engagera sig i många olika arbetsuppgifter. Man är inte låst till bara ett specifikt moment utan man kan även få testa på annat som intresserar en. Eftersom det är en relativt liten organisation upplever jag att man är starkt delaktig och att vi stöttar varandra på ett mycket positivt sätt.”

Hur kan vi hjälpa dig
med ditt projekt?

Anlab Väst -

Huvudkontor Göteborg

Bäcktuvevägen 6
417 49 Göteborg
031-742 55 00
info@anlab.se

Anlab Väst -

Lokalkontor Trestad

Gustaf Mattssons väg 2
451 50 Uddevalla
031-742 55 00
info@anlab.se

Anlab Öst -
Lokalkontor

Fiskhallsvägen 16, 1 tr
120 44 Årsta
0709-65 24 45
info@anlab.se