Ramavtalsarbeten

Vi har i samarbete med Stadsmiljöförvaltningen i Göteborgs Stad rustat upp en rad skolgårdar under den senaste tiden. Både förskolegårdar och skolgårdar så som Nymilsgatan, Bildradiogatan, Nolviks förskola och Gånglåtens förskola.

Platschef Ludvig Larsson har just nu ett arbete i gång med ombyggnad av skolgården på Frölundaskolan. Där river vi ut mycket av befintlig utrustning och ytskikt för att ersätta med ny inspirerande och inkluderande lek, -för alla. Tanken är att även om du har något funktionshinder så skall du ändå ha möjlighet att deltaga i leken.

Fokus ligger även på förnybara ytskikt som ska hålla länge och vara så underhållsfria det går, samt vara återvinningsbara. Kravet kommer från beställaren men ligger även i linje med våra hållbarhetsmål att förbättra resurseffektiviteten i konsumtion och produktion.

Arbetsledare William Gillberg har en stor delaktighet och sköter kontakt med beställare, leverantörer och underentreprenörer. Arbete som dessa kräver stor planering och försiktighet då verksamheten är i full gång under hela arbetet. Det är även mycket arbete med att koordinera ihop alla olika UE.

Dessa arbeten göra vi tack vare vårt ramavtal med Göteborgs Stad.

 

Anlab Väst -

Huvudkontor Göteborg

Bäcktuvevägen 6
417 49 Göteborg
031-742 55 00
info@anlab.se

Anlab Väst -

Lokalkontor Trestad

Gustaf Mattssons väg 2
451 50 Uddevalla
031-742 55 00
info@anlab.se

Anlab Öst -
Lokalkontor

Fiskhallsvägen 16, 1 tr
120 44 Årsta
0709-65 24 45
info@anlab.se