Platschef sökes till Göteborg

ANLAB står inför en spännande resa och söker fler platschefer till våra anläggningsprojekt i Göteborgsregionen. ANLAB är ett relativt nytt namn på marknaden men i företaget finns gedigen erfarenhet och vi verkar i en stor och stabil koncern med en öppen och inspirerande arbetsmiljö.

OM OSS

ANLAB bedriver en stor variation av anläggningsprojekt, såsom entreprenader inom grundläggning, markexploatering och VA-anläggningar. Vi har även ett mer serviceinriktat ben att stå på med ramavtal med offentliga verksamheter. Tidigare i år lämnade vi vårt gamla namn Torslanda Entreprenad för att gå samman med ANLAB, som även finns i Stockholm och i Trestadsregionen (Uddevalla, Trollhättan och Vänersborg). Vi är i dagsläget ca 80 anställda, men vi vill bli fler!

PLATSCHEF – DIN PROFIL

Som Platschef hos oss kommer du att sköta projektplanering, ekonomi/budget, inköp samt leda projekten framåt mot uppsatta mål. Därför söker vi dig som har några års erfarenhet som Platschef inom mark- och anläggningsbranschen och som gillar att driva på, ha kontroll och lämna bästa möjliga slutresultat till beställaren. Du kommer att arbeta i nära samarbete med arbetschef, entreprenadingenjör samt övriga medarbetare i organisationen.

För att lyckas i rollen behöver du vara en nyfiken problemlösare som skapar goda relationer. Du arbetar med god affärssed, långsiktighet och vill fortsätta att utveckla dig själv och företaget. Du har god datorvana, B-körkort och kommunicerar på svenska. Du kommer att ingå i region Göteborg och utgå från vårt kontor på Hisingen.

 

ANSÖK IDAG

Vill du vara med på vår resa framåt? Hör av dig till Richard eller Alexander så berättar vi gärna mer om ANLAB och våra projekt. Eller skicka in din ansökan med CV och personligt brev till info@anlab.se Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan.

VI SER FRAM EMOT ATT HÖRA FRÅN DIG!

 

richard.nemcik@anlab.se   072 – 247 29 25

alexander.rex@anlab.se   070 – 305 28 24

Referensprojekt – Kraft

Referensprojekt – Kraft

Referensprojekt - KraftFrån norr till söder och från småskaligt till storskaligt, här kan ni se några av de anläggningar vi har utfört.Einride,...

läs mer

Anlab Väst -

Huvudkontor Göteborg

Bäcktuvevägen 6
417 49 Göteborg
031-742 55 00
info@anlab.se

Anlab Väst -

Lokalkontor Trestad

Gustaf Mattssons väg 2
451 50 Uddevalla
031-742 55 00
info@anlab.se

Anlab Öst -
Lokalkontor

Fiskhallsvägen 16, 1 tr
120 44 Årsta
0709-65 24 45
info@anlab.se