Anläggare sökes till region Trestad

ANLAB söker anläggare till våra anläggningsprojekt som är varierande med bland annat bostads- och infraprojekt, VA-saneringar och gång- och cykelbanor. Projekten är såväl stora som lite mindre.

ANLAB VÄST är ett relativt nytt namn på marknaden men i företaget finns gedigen erfarenhet och vi verkar i en stor och stabil koncern med en öppen och inspirerande arbetsmiljö. Vi jobbar nära varandra och har korta beslutsvägar. Du kommer att ingå i region Trestad och utgå från vårt kontor i Uddevalla.

DIN PROFIL

Du som söker tjänsten har helst 5 års yrkeserfarenhet inom anläggning och vi ser gärna att du har yrkesbevis. Du är social, problemlösare och en lagspelare som har lätt för att samarbeta med dina kollegor och underentreprenörer. Du skall kunna arbeta både självständigt och i grupp, ta ansvar och alltid se till projektens/verksamhetens bästa. Du talar svenska flytande och innehar B-körkort.

OM ANLAB VÄST

Vår verksamhet består av mark- och anläggningsprojekt till privata företag och offentlig verksamhet i västra Sverige. Tidigare i år gick Torslanda Entreprenad samman med ANLAB Trestad och ANLAB VÄST bildades. ANLAB finns även sedan tidigare i Stockholm. ANLAB Trestad inriktar sig geografiskt i Trollhättan, Uddevalla och Vänersborg med omnejd och det är här vi har behov av att anställa.

ANLAB ingår i den familjeägda koncernen AB Gullringsbo Egendomar som har ett långsiktigt ägarperspektiv och en trygg och stabil ekonomi. I koncernen ingår även Svenska Hus, MVB, Forestry, Wangeskog Hyrcenter, Novi Real Estate och Munkbron Finans – bolag som alla grundats av entreprenörer och bedrivs med familjebolagskänsla. Gullringsbo Egendomar är en av Sveriges största icke börsnoterade eller institutionellt ägda bygg- och fastighetskoncerner.

ANSÖK IDAG

Mejla ditt CV och ett personligt brev till info@anlab.se. Vill du veta mer om tjänsten eller företaget kontakta arbetschef Richard Nemcik 0722 47 29 25. Det går även bra att göra en intresseanmälan på mejl eller genom ett telefonsamtal, så tar vi resten därifrån.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Anlab Väst -

Huvudkontor Göteborg

Bäcktuvevägen 6
417 49 Göteborg
031-742 55 00
info@anlab.se

Anlab Väst -

Lokalkontor Trestad

Gustaf Mattssons väg 2
451 50 Uddevalla
031-742 55 00
info@anlab.se

Anlab Öst -
Lokalkontor

Fiskhallsvägen 16, 1 tr
120 44 Årsta
0709-65 24 45
info@anlab.se