Vi söker KMA-ansvarig

ANLAB står inför en spännande resa och vi söker nu en KMA-ansvarig med placering i Göteborg. ANLAB är ett relativt nytt namn på marknaden men i företaget finns gedigen erfarenhet och vi verkar i en stor och stabil koncern med en öppen och inspirerande arbetsmiljö.

 

OM OSS

ANLAB bedriver en stor variation av anläggningsprojekt, såsom entreprenader inom grundläggning, markexploatering och VA-anläggningar. Vi har även ett mer serviceinriktat ben att stå på med ramavtal med offentliga verksamheter. Tidigare i år lämnade vi vårt gamla namn Torslanda Entreprenad för att gå samman med ANLAB, som även finns i Stockholm och i Trestadsregionen (Uddevalla, Trollhättan och Vänersborg). Vi är i dagsläget ca 80 anställda, men vi vill bli fler!

 

KMA – ANSVARIG

Som KMA-ansvarig hos oss kommer du att jobba med hela bolagets KMA-arbete. Eftersom vi är ISO-certifierade inom 9001, 14001 och 45001 kommer arbetet med att upprätthålla vår certifiering att vara en del av dig vardag. Du kommer även att bli ansvarig för vår hållbarhetsredovisning och att driva vårt hållbarhetsarbete framåt. Andra delar är att följa upp det löpande arbetet samt ansvara för våra kvartalsvisa KMA-möten. Därför söker vi dig som har några års erfarenhet av KMA-arbete men också en koppling till produktionen och intresse av verksamheten. Du är öppen, intresserad av hållbarhetsfrågor samt vill vara med och utveckla ANLAB. Du arbetar med god affärssed, långsiktighet och vill fortsätta att utveckla dig själv och företaget. Du har god datorvana, B-körkort och kommunicerar på svenska. Du kommer att ingå i region Göteborg och utgå från vårt kontor på Hisingen, men även jobba med vårt bolag i Stockholm.

 

ANSÖK IDAG

Vill du vara med på vår resa framåt? Hör av dig till Johan Ekberg så berättar han gärna mer om ANLAB, eller skicka in din ansökan med CV och personligt brev till info@anlab.se Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan.

 

VI SER FRAM EMOT ATT HÖRA FRÅN DIG!

 

johan.ekberg@anlab.se                       0703-22 12 21

ANLAB arbetar enligt ISO – produktcertifiering inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Kontakta oss

info@anlab.se

Personuppgifter

Läs om vår hantering
av personuppgifter